Albire dinti Cluj

Daca dintii tai si-au pierdut din albul natural, iar acestia nu mai sunt la fel de atragatori este timpul sa te gandesti la o albire!

Echipa EB Dent isi perfectioneaza zilnic metodele de albire pentru a obtine zambete perfecte!

Tipuri de albire dinti 

 

1)   Albire dinti cu laser folosita in cabinetul EB Dent din Cluj – Napoca

 

Este o procedura care se efectueaza exclusiv in cabinetul stomatologic, deoarece sunt necesare masuri de protectie a pacientului.

 

Pentru efectuarea tratamentului, dintii sunt acoperiti cu un strat de peroxid de hidrogen, care are rolul de albire, insa acesta  poate sa

ajunga usor la gingii si sa duca la ranirea acestora. Medicul stomatolog foloseste un strat polimeric de acoperire/protectie a gingiilor.

 

Avantajul acestui tratament este faptul ca eficenta acestuia mai mare, datorita laserului care potenteaza efectul de albire a dintilor, iar tratamentul decurge fara durere.

 

Tratament albire dinti – etape

 

Pentru efectuarea tratamentului de albire este necesar un consult, pentru stabilirea caracteristicilor danturii, urmata de o igienizare care are rolul de a indeparta placa bacteriana de pe dinti si  indepartarea tartrului. Aceste lucruri sunt necesare pentru ca substanta de albire sa faca un contact direct cat mai bun cu suprafata dintiilor.

 

Dupa efectuarea acestora urmeaza tratamentul de albire, aplicarea protectiei gingivale, aplicarea peroxidului de hidrogen pe dinti, potentarea efectului de albire cu ajutorul lampii.

 

Intregul tratament dureaza in jur de 60 de minute.

 

 

 

 

2)  Albire dinti cu gutiere – la domiciliu

 

O alta metoda preferata de pacienti este albirea dintilor cu ajutorul gutierelor. Aceste gutiere sunt confectionate pentru fiecare pacient in parte si sunt preumplute cu un gel special. Gutierele trebuie aplicate un timp de 4-6 ore in general in timpul somnului.

 

 Avantajul acestui procedeu este faptul ca nu este necesara deplasarea pacientului constant la medicul stomatolog, insa dezavantajul este ca procesul de albire este mai lent si poate sa creeze un disconfort in timpul somnului.

 

Alte articole care te-ar putea interesa: implant dentar, detartraj, extractie masea, proteza dentara, stomatologie

Vezi pagina de Facebook

Rezultatele albirii:

 

 

albire dinti