Albire dinti Cluj

Prin procedeul de albire a dinţilor culoarea naturală a danturii se modifică, obţinându-se o culoare mai deschisă și un zambet mai frumos. Această metodă simplă de recăpătare a strălucirii naturale a dinţilor, redă încrederea în sine pacienților. Tratamentul de albire  este unul non invaziv, nedureros şi se recomandă persoanelor care nu au suferit intervenții de amploare, nu au lucrări protetice sau alte tipuri de operațiuni ce presupun adaos ridicat de material compozit.

Rezultatele tratamentelor de albire dinţi variază în funcție de culoarea naturală şi structura dinţilor şi sunt influențate de regimul alimentar ulterior şi de obiceiurile de îngrijire.

Albire dinti - soluții profesionale nedureroase

Intervențiile de albire sunt, de fapt, operațiuni estetice ce îmbunătăţesc aspectul fizic, furnizând pacienților stare de încredere şi stimă de sine ridicată. Procedeele se realizează în cabinetul medicului stomatolog folosindu-se tehnologie laser sau gutiere cu gel de albire.Ambele procedee estetice sunt nedureroase şi pot fi efectuate în după un control medical, în urma căruia se stabilește starea de sănătate dentară şi planul de intervenție.

Când este indicată intervenția de albire?

Culoarea dinţilor poate fi afectată de o serie de alimente şi băuturi (vin roșu, cafea, afine), de anumite obiceiuri (fumat, vapat), de tratamente prelungite cu
antibiotice, dar şi de igienă precară, iar atunci cand acesti isi schimba culoare se poate intervenii cu un tratament de albire.

Albire cu peroxid folosita in cabinetul EB Dent din Cluj – Napoca

Procedeul de albire dinti cu perixid se realizează exclusiv în cabinetul medicului dentist, întrucât este o intervenție specializată ce necesită luarea unor măsuri de protecţie a gingiilor.  Culoarea danturii se poate modifica remarcabil, paletarul disponibil fiind de 6-12 nuanțe de alb, ceea ce înseamnă că dinții supuși tratamentului pot fi de 6 , 8, 10, sau de 12 ori mai albi şi mai luminoşi.

Intervenția de albire, presupune acoperirea gingiilor cu strat polimeric de protecţie, acoperirea dinţilor cu peroxid de hidrogen, substanță esențială în procesul de albire. Întregul proces este nedureros şi nu produce disconfort major pacientului.

Etape albire dinti: 

 

Albire cu gutiere – la domiciliu

Procedeul de albire cu gutiere este unul cu efecte deosebite. Ca şi în cazul albirii cu laser, planul de intervenție şi tratament trebuie stabilit împreună cu medicul dentist. Tratamentul de albire dinţi cu gutiere trebuie realizat în urma unui control şi a unui periaj de igienizare a danturii şi înlăturare a plăcii bacteriene. Efectele acestei operațiuni sunt mai lente faţă de cele obținute în urma tratamentului de albire dinţi cu laser, însă mulți pacienți îl găsesc mai convenabil. 

Alte articole care te-ar putea interesa:  implant dentarextractie maseaproteza dentarastomatologie

Vezi pagina de Facebook

cabinet stomatologic cluj

Contact

Locatie