stomatologie

Bun venit la EB Dent

Poveste noastra:

Clinica de stomatologie EB Dent a fost înființată în Cluj-Napoca de către medicul stomatolog Bebeșelea Sterp Elena, originară din Sebeș, un oraș mic din Alba împreună cu inginerul Lupșe Răzvan.

 

Dupa șase ani de studiu, ea a absolvit Facultatea de Medicină și a început să lucreze ca medic rezident la Spitalul de Chirurgie Maxilo-Facială Cluj-Napoca. În timpul lucrului la spital, Elena și-a dat seama că mulți pacienți aveau nevoie de tratamente stomatologice de urgență și a început să lucreze și în cadrul serviciului de urgențe stomatologice UPU Cluj.

 

 

Impresionată de nevoia pacienților de a primi îngrijire stomatologică de urgență eficiente și dorind să ofere servicii de calitate, Elena a decis să înființeze propriul cabinet stomatologic,EB Dent, unde la început ea era singurul medic, iar in mai putin de un an cabinetul stomatologic s-a transformat în Clinica Stomatologica EB Dent , cu o echipă de peste zece medici specializați în domenii precum chirurgie, protetică, implantologie, endodonție, ortodonție și estetică dentară.

 

 

Cu o abordare diferită, EB Dent se remarcă prin atitudinea prietenoasa față de pacient, TIMP SCURT de asteptare și urgențe medicale rezolvate în aceeași zi. În plus, echipa multidisciplinară a clinicii lucrează împreună pentru a oferi soluții complexe și durabile pentru toate problemele stomatologice.

 

Viziunea EB Dent

Viziune EB Dent este de a creea o rețea extinsă de clinici care oferă servicii stomatologice cu timp scurt de așteptare, astfel încât durerile și problemele stomatologice să nu mai afecteze calitate vieții, zile înșir.

 

Dorim să creăm un flux de rezolvare a urgentelor stomatologice format din echipe multidisciplinare care pot transforma un dinte dureros cu șanse minime de salvare într-un dinte functional 100%.

 

 

Misiunea clinicii de stomatologie EB Dent

Suntem gata să preluăm orice pacient în maximum 24 de ore de la solicitare.

 

Promitem că activitățile zilnice precum mâncatul, dormitul și munca pot fi din nou confortabile.

Servicii
Urgente rezolvate
Programari online
Pacienti

Despre mine:

Dr. Bebeselea Sterp Elena

Specialitati:

Stomatologie generala

– Rezident Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala

 

 

Visul meu de mica a fost să pot sa aduc o schimbare in bine oricat ar fi ea de mica.

 

Astfel, am început această călătorie cu multă pasiune și perseverență, iar acum visul meu a devenit realitate.

 

Am absolvit Facultatea de Medicină Dentară, apoi am devenit medic rezident Chirurgie maxilo-facială imediat dupa terminarea acestea si medic dentist in Cluj – Napoca dupa un an de la absolvirea facultatii.

 

O bună perioadă de timp am profesat ca și medic dentist in cadrul UPU Cluj-Napoca, unde am dobândit experință în tratarea urgențelor stomatologice.

Dupa o vasta experienta dobandita am decis sa deschid cabinetul de stomatologie EB Dent. 

 

Vezi si pagina de Facebook
Vezi si pagina de: Urgente,  Albire dintiDetartrajExtractie masea, Implant

cabinet stomatologic cluj

Contact

Locatie